Άρης - Παναθηναϊκός 4-0: Η μεγαλύτερη νίκη των «κίτρινων» σε επίπεδο Α' Εθνικής!

Gazzetta team
Άρης - Παναθηναϊκός 4-0: Η μεγαλύτερη νίκη των «κίτρινων» σε επίπεδο Α' Εθνικής!

bet365

O Άρης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, τη μεγαλύτερη σε επίπεδο Α' Εθνικής στα χρονικά, με τις αμέσως μεγαλύτερες να εντοπίζονται στις «επτάρες» της δεκαετίας του 1930!

«Κίτρινο» βάφτηκε το σπουδαιότερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Άρη να επικρατεί εμφατικά με 4-0 του Παναθηναϊκού, να πανηγυρίζει την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα τη δεύτερη μεγαλύτερη στα χρονικά επί του «τριφυλιού» και μεγαλύτερη σε επίπεδο Α' Εθνικής!

Συγκεκριμένα, ποτέ άλλοτε δεν κατάφερε επί εποχής επαγγελματικού ποδοσφαίρου να νικήσει με πιο ευρύ σκορ τους «πράσινους». Η μεγαλύτερη ανεξαρτήτως θεσμού κι εποχής εντοπίζεται στη δεκαετία του '30, όταν μάλιστα συνέπεσαν δυο ιστορικές «επτάρες» του Άρη εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1931 για το Κύπελλο Ελλάδας, όταν επικράτησε με 7-2 και η δεύτερη στις 15 Μαΐου 1932, όταν πανηγύρισε τη νίκη με 7-0!

Έτσι έπρεπε να περάσουν σχεδόν 90 χρόνια για να πανηγυρίσουν οι οπαδοί της ομάδας κάτι αντίστοιχο, στη σπουδαιότερη νίκη επί του συγκεκριμένου αντίπαλου σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα