Η αποθέωση του Μπρούνο Γκάμα

Η αποθέωση του Μπρούνο Γκάμα

Gazzetta team
Η αποθέωση του Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στην 11αδα του Άρη έπειτα από 244 ημέρες κι όταν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκε από τους 20.000 φίλους του Άρη.

Ο Πορτογάλος ήταν στην αρχική 11αδα με τη Λαμία στο μοιραίο ματς γι’ αυτόν στις 14 Ιανουαρίου 2019. Τότε είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο πρώτο ημίχρονο, για να ακολουθήσει το χειρουργείο και αποθεραπεία η οποία κράτησε τουλάχιστον έξι μήνες. Επέστρεψε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο όπου έπαιξε για περίπου 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Τόλης Τερζής, γνωρίζοντας ότι ο Πορτογάλος, μπορεί να «βγάλει» 65 αγωνιστικά λεπτά, τον προτίμησε στο βασικό σχήμα.

Ο Μπρούνο Γκάμα αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό και φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, είναι εξάλλου από τα αγαπημένα πρόσωπα της κερκίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα