Παναθηναϊκός: Η ντροπή φέρνει εξελίξεις!

Παναθηναϊκός: Η ντροπή φέρνει εξελίξεις!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η ντροπή φέρνει εξελίξεις!

bet365

Η ξεφτίλα του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης» φέρνει εξελίξεις στο «πράσινο στρατόπεδο», καθώς τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιώργος Δώνης βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Έξαλλος ο Αλαφούζος.

Μετά την κάκιστη εμφάνιση στην Λαμία και την ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός έψαχνε αντίδραση κόντρα στον Άρη! Τελικά όχι μόνο αντίδραση δεν βρήκε αλλά βίωσε μία από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία του! Το αγωνιστικό βαρέλι δεν έχει πάτο και οι ευθύνες τόσο του Νίκου Νταμπίζα όσο και του Γιώργου Δώνη είναι μεγάλες για αυτό το σκορποχώρι που παρουσιάζει το «τριφύλλι» στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Η ντροπιαστική νύχτα του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», πάντως, δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Η ξεφτίλα αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ήταν έξαλλος από την εικόνα της ομάδας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Φυσικά πάντα το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» και η ευθύνη για την μεγάλη εικόνα ανήκει στον Αλαφούζο. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής όσο και ο προπονητής βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. O προβληματισμός είναι τεράστιος και είναι πιθανό να προκληθεί ένα «ηλεκτροσόκ» για να ξυπνήσουν άπαντες στο Κορωπί. Εξάλλου ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα