ΑΕΛ: «Ντροπή, έπρεπε να νικάμε 1-5 τον Πανιώνιο»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Ντροπή, έπρεπε να νικάμε 1-5 τον Πανιώνιο»

bet365

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο, κάνοντας λόγο για «επτά φάουλ που δεν δόθηκαν στον Ουάρντα» και «ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη» στον Ζίβκοβιτς.

Οι Θεσσαλοί διαμαρτυρήθηκαν για ακόμα μια φορά στη φετινή σεζόν με ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους, αυτή τη φορά εξαγειρόμενοι μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Ζίβκοβιτς για φάουλ στον Τσιλούλη, στην αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η ανακοίνωση:

«Αυτό είναι ντροπή, δεν είναι ποδόσφαιρο!

Ένα ματς που έπρεπε να είναι 1-5 και που στο πρώτο ημίχρονο δεν σφυρίχτηκαν στον Ουάρντα 7 φάουλ και ο διαιτητής έπρεπε να έχει δώσει τόσες κάρτες στον Σαραμαντά, που έβριζε και χτύπαγε όλους και παίζουμε εμείς τελικά με 10 παίκτες, με δεύτερη κίτρινη σε ανύπαρκτο φάουλ...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα