ΠΑΟΚ: H παρακάμερα και το buzzer beater της νίκης (vid)

ΠΑΟΚ: H παρακάμερα και το buzzer beater της νίκης (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: H παρακάμερα και το buzzer beater της νίκης (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατέγραψε τις στιγμές του σπουδαίου «διπλού» μέσα στο Περιστέρι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην παρακάμερα της αναμέτρησης στο Περιστέρι παρουσιάζει, το ξέσπασμα των παικτών και του προπονητικού επιτελείου του «Δικεφάλου», μετά το γκολ της νίκης από τον Χοσέ Κρέσπο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Super League 2019-20, από την παρακάμερα του PAOK TV.

Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με δύο γκολ, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει και εν τέλει το buzzer beater του Κρέσπο χάρισε το τρίποντο στον Δικέφαλο.

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε όσα δεν είδατε μέσα από τον τηλεοπτικό φακό και ετοίμασε ένα απολαυστικό video.

Δείτε το παρακάτω:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα