ΟΦΗ: Κέρδισε τις εντυπώσεις το νέο VIP Lounge των Κρητικών στο Γεντί Κουλέ (pics)

ΟΦΗ: Κέρδισε τις εντυπώσεις το νέο VIP Lounge των Κρητικών στο Γεντί Κουλέ (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Κέρδισε τις εντυπώσεις το νέο VIP Lounge των Κρητικών στο Γεντί Κουλέ (pics)

bet365

Ο ΟΦΗ εγκαινίασε το νέο VIP Lounge στο «Θ. Βαρδινογιάννης», που «κέρδισε» τους επισκέπτες του με τη διακόσμηση και τις αναφορές του στο παρελθόν του συλλόγου.

Εντυπωσιακό είναι το «VIP LOUNGE» του γηπέδου των Ομιλιτών, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των VVIP εισιτηρίων διαρκείας, πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε με την έναρξη των επίσημων αγώνων στην έδρα της ομάδας κι εγκαινιάστηκε το Σάββατο (14/09), πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το τρόπαιο από τον τελικό κυπέλλου 1987, καθώς και η φανέλα του Μύρωνα Σηφάκη από εκείνο το ματς βρίσκονται σε περίοπτη θέση, όπως και μία από τις πιο ιστορικές σημαίες του ΟΦΗ, από την άνοδο στην Α' Εθνική το 1968.

Ο χώρος προσφέρει ανέσεις ενώ πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι συνεχώς να βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται με ιστορικά κειμήλια του ΟΦΗ.

Εντυπωσιακό το "VIP LOUNGE" του γηπέδου μας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των VVIP εισιτηρίων διαρκείας! Το τρόπαιο από τον τελικό κυπέλλου 1987, καθώς και η φανέλα του Μύρωνα Σηφάκη από εκείνο το ματς βρίσκονται σε περίοπτη θέση, όπως και μία από τις πιο ιστορικές σημαίες της ομάδας μας, από την "άνοδο" στην Α' Εθνική το 1968. Ένας υπέροχος χώρος άνεσης, ο οποίος συνεχώς θα βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται με ιστορικά κειμήλια του ΟΦΗ!

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα