Ολυμπιακός: Η σκληρή... μάχη των σκόρερ με Γκερέρο και Ελ Αραμπί! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η σκληρή... μάχη των σκόρερ με Γκερέρο και Ελ Αραμπί! (pics & poll)

bet365

Οι Ελ Αραμπί και Γκερέρο έχουν μπει... φουριόζοι στην φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό και η... μάχη τους για την πρωτιά στο σκοράρισμα καλά κρατεί!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στο παιχνίδι με τον Βόλο σκόραραν και οι δύο. Μάλιστα εκτός από αυτό έκανε... σεφτέ και ο Σουντανί, που επίσης υπολογίζεται για την επίθεση. Ο λόγος για τους Γκερέρο και Ελ Αραμπί που συνεχίζουν το επιθετικό τους... κρεσέντο και δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε μέχρι... τέλους την μεταξύ τους... μάχη για τον πρώτο σκόρερ φέτος στον Ολυμπιακό. Ο Γκερέρο πάντως είχε την δυνατότητα να βάλει και 2ο γκολ όμως άφησε τον Σουντανί να σκοράρει, δείχνοντας το ομαδικό του πνεύμα και πως εξακολουθεί να βάζει το εγώ του κάτω από τις ανάγκες του συλλόγου. Σε σχέση με τους διαφορετικούς σκόρερ πάντως στο ματς με τον Βόλο στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, που ο Ολυμπιακός έχει βάλει πέντε γκολ, τα έχουν βάλει πέντε διαφορετικοί παίκτες! Μόνο το χατ τρικ του Χασάν Κούκα στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ 5-1 χαλάει το... σερί.

Ο 32χρονος Γαλλομαροκινός Ελ Αραμπί - που πήρε... φόρα με τα 2 γκολ της ρεβάνς με την Κρασνοντάρ - έχει βρει δίχτυα έως τώρα σε 4 περιπτώσεις σε 6 αναμετρήσεις. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτος σκόρερ στον Ολυμπιακό μαζί με τον Βαλμπουενά, έχοντας 2 τέρματα. Ο δε Γκερέρο που έχει φέτος ορισμένα εξαιρετικά γκολ, όπως ακόμα και το πρόσφατό του με τον Βόλο, έχει 3 γκολ σε 7 αναμετρήσεις αλλά και 1 ασίστ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει βάλει 2 γκολ σε 5 τελικές στο πρωτάθλημα και ο Γκερέρο 1 τέρμα σε 2 τελικές.

ΤΑ STATS ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

Αγώνες 3

Χρόνος 259

Γκολ 2

Τελικές προσπάθειες 5

Γκολ/Τελικές προσπάθειες 2/5

Ασιστ 0

Πάσες 7

Λάθη 11

Φάουλ υπέρ 2

Φάουλ κατά 3

Κίτρινες κάρτες 0

Κόκκινες κάρτες 0

Αποβολές 0

ΤΑ STATS ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΡΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

Αγώνες 2

Χρόνος 24

Γκολ 1

Τελικές προσπάθειες 1

Γκολ/Τελικές προσπάθειες 1/2

Ασιστ 0

Πάσες 1

Λάθη 0

Φάουλ υπέρ 0

Φάουλ κατά 0

Κίτρινες κάρτες 0

Κόκκινες κάρτες 0

Αποβολές 0

ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

Αγώνες 25

Χρόνος 1502

Γκολ 7

Τελικές προσπάθειες 40

Γκολ/Τελικές προσπάθειες 7/40

Ασιστ 3

Πάσες 66

Λάθη 56

Φάουλ υπέρ 15

Φάουλ κατά 26

Κίτρινες κάρτες 1

Κόκκινες κάρτες 0

Αποβολές 0

- Τα στατιστικά στην Gallery είναι από το επίσημο site της SL1 (slgr.gr). Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα