ΑΕΚ: Αποστολή για το ματς με Λαμία (pic)

ΑΕΚ: Αποστολή για το ματς με Λαμία (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αποστολή για το ματς με Λαμία (pic)

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ενωσης για το κυριακάτικο ματς, με τον Νίκο Κωστένογλου να αφήνει εκτός τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για λόγους ξεκούρασης.

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει και η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, πανηγυρίζοντας το πρώτο εντός έδρας τρίποντο για φέτος. Οι Κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την προπόνηση στα Σπάτα, μετά το τέλος της οποίας ο Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή, πέραν των τραυματιών Μάνταλου και Ολιβέιρα, δεν συμπεριλήφθηκε ο Τσιγκρίνσκι, προφανώς για λόγους διαχείρησης αφού ακολουθούν πιο δύσκολα (θεωρητικά πάντα) παιχνίδια με Παναιτωλικό (εκτός έδρας) και ΠΑΟΚ.

Οι 20 που μπήκαν στην αποστολή της Ενωσης για το ματς με τη Λαμία είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα