«Ο Πανιώνιος σε θέλει δίπλα του»

Gazzetta team
«Ο Πανιώνιος σε θέλει δίπλα του»

bet365

Οι «κυανέρυθροι» απεύθυναν κάλεσμα στους φίλους τους, ενόψει του αγώνα τους με την ΑΕΛ
Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι για τον Πανιώνιο το ματς με την ΑΕΛ. Οι «κυανέρυθροι» ζήτησαν από τους φίλους τους να δώσουν την Κυριακή μαζικά το παρών στο γήπεδο, καθώς τόνισαν χαρακτηριστικά πως «ο Πανιώνιος σε θέση δίπλα του».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ με μοναδικό ζητούμενο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ας σταθούμε όλοι στο πλευρό των παικτών και των προπονητών, για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες τους και να τους δώσουμε την απαιτούμενη ώθηση και ψυχολογία για να πετύχουν το στόχο τους.
Διαχρονικά, όταν η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι συσπειρωμένη δεν φοβάται κανέναν. Την Κυριακή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε θέλει δίπλα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα