Ολυμπιακός: Προορίζονται για βασικοί οι Σουντανί και Ραντζέλοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προορίζονται για βασικοί οι Σουντανί και Ραντζέλοβιτς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και σκέφτεται να έχει βασικούς τους Σουντανί και Ραντζέλοβιτς με τον Βόλο.
Μία εκτίμηση 11άδας για τον Ολυμπιακό σχετικά με το παιχνίδι με τον Βόλο είναι: Σα κίπερ, δεξί μπακ Ομάρ ή Τοροσίδης, κέντρο άμυνας ο Σισέ με έναν εκ των Μεριά - Αβραάμ και αριστερά το προβάδισμα ο Κούτρης έναντι του Τσιμίκα. Κέντρο με επικρατέστερους τους Καμαρά - Γκιγιέρμε, επιτελικό τον Σουντανί, άκρα με Ποντένσε και Ραντζέλοβιτς και φορ τον Ελ Αραμπί.
Στις δοκιμές του πάντως ο Μαρτίνς είχε κέντρο άμυνας με Σισέ και Μεριά. Εάν μπορεί να βγει η πιο πιθανή 11άδα λοιπόν είναι: Σα, Ομάρ, Σισέ, Μεριά, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούσε και ο Βαλμπουενά αντί του Σουντανί όμως μπροστά υπάρχει το ματς της πρεμιέρας του Champions League. Θυμίζουμε πως οι 22 για το Ολυμπιακός - ΝΠΣ Βόλος είναι οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα