Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή με Μπενζιά - Λοβέρα και χωρίς Μασούρα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή με Μπενζιά - Λοβέρα και χωρίς Μασούρα

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο (21:30, Novasports1HD). Ο Μαρτίνς πήρε τους νεοαφερμένους Λοβέρα και Μπενζιά και ξεκουράζει τον Μασούρα.
Μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ο Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στους εκλεκτούς μπήκαν οι Λοβέρα και Μπενζιά ενώ εκτός πλάνων θα είναι ο Μασούρας που είχε σερί ματς με την Εθνική και χτύπησε κιόλας στο ματς με το Λιχτενστάιν. Aναλυτικά η αποστολή στην οποία δεν είναι ούτε ο Μπρούνο Γκασπάρ:
Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα