Η Interwetten και επίσημα στους χορηγούς της Super League!

Gazzetta team
Η Interwetten και επίσημα στους χορηγούς της Super League!

bet365

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Gazzetta, η στοιχηματική εταιρία Interwetten, είναι πλέον εκ των χορηγών της Λίγκας, όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από τις προηγούμενες σεζόν είχαμε δει αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες να κάνουν άνοιγμα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγιναν μεγάλοι χορηγοί στις περισσότερες ομάδες της Super League, δείχνοντας την διάθεσή τους και την θέλησή τους να επενδύσουν σοβαρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ειδικά φέτος οι στοιχηματικές εταιρείες παίζουν σημαντικό ρόλο στο χορηγικό κομμάτι των περισσότερων ομάδων. Μία από αυτές είναι η πολύ γνωστή Αυστριακή στοιχηματική εταιρεία, Interwetten η οποία από φέτος, εκτός από τα κορυφαία δρομικά, κολυμβητικά και multisports events την είδαμε να έχει έντονη παρουσία στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στον Αστέρα, του οποίου είναι ο Μέγας Χορηγός με το λογότυπό της να βρίσκεται στη φανέλα των Αρκάδων.

Η δράση όμως της Interwetten και η έμπρακτη στήριξή της στον ελληνικό αθλητισμό δεν σταμάτησε εκεί καθώς πλέον σύναψε και μια σημαντική χορηγική συνεργασία με την Super League, όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το gazzetta! Μάλιστα στο επίσημο σάιτ της Λίγκας η συμφωνία ανακοινώθηκε ως εξής: «Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας μεταξύ της Super League και του ομίλου Interwetten».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Οι πληροφορίες πάντως του gazzetta αναφέρουν πως η νέα χορηγία δεν αφορά την ονοματοδόσια του πρωταθλήματος, αλλά η εταιρία θα αναφέρεται ως ένας εκ των επίσημων χορηγών της Super League, θα υπάρχει προβολή του στην ιστοσελίδα και στους λογαριασμούς των social media της Λίγκας, καθώς και συγκεκριμένες παροχές προβολής στα γήπεδα, κυρίως πριν την έναρξη και μετά τη λήξη των αγωνων.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα