Super League 1: Μόνο η ΑΕΛ διαφώνησε για το καθεστώς των γηπέδων

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Super League 1: Μόνο η ΑΕΛ διαφώνησε για το καθεστώς των γηπέδων

bet365

Η ΑΕΛ ήταν η μόνη ομάδα που διαφώνησε στον τρόπο που γίνεται η διαχείριση και ο έλεγχος των γηπέδων στην Super League 1. Έθεσε θέμα Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης ο Βόλος.
Στο Δ.Σ. της Λίγκας την Παρασκευή όλοι πλην της ΑΕΛ συναίνεσαν στο καθεστώς ελέγχου των γηπέδων. Επίσης στο να γίνονται πιο εντατικοί έλεγχοι και να προκύπτουν οι όποιες απαιτούμενες βελτιώσεις στα γήπεδα.
Πέραν της επικύρωσης του προγράμματος από 4η έως και 6η αγωνιστική - που σε αυτό το διάστημα θα υπάρχει και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού - συζήθηκαν και θέματα για Κ-15 και Κ-19. Επίσης ο Βόλος έθεσε ζήτημα Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης, ωστόσο κρίθηκε πως δεν ήταν η σωστή στιγμή για πιο ουσιαστική κουβέντα.
Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1 αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα 4ης – 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.
2/ Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η συνέχιση της εγκριθείσας πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020 διαδικασίας για την αξιολόγηση της κατάστασης των αγωνιστικών χώρων.
3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας μεταξύ της Super League και του ομίλου Interwetten.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα