Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οριστικά Κυριακή, στις 20:30!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οριστικά Κυριακή, στις 20:30!

bet365

Το «αιώνιο» ντέρμπι δεν άλλαξε ημέρα και θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 22/9 στις 20:30, όπως είχε ζητήσει η «πράσινη» ΠΑΕ.

Παρά τα σενάρια και τις φήμες, το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή στις 22 του μήνα. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών και «σφράγισε» την ημέρα και την ώρα του «αιωνίου» ντέρμπι. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 μετά από αίτημα της «πράσινης» ΠΑΕ, ώστε να μπορέσουν να προλάβουν οι φίλοι του συλλόγου να δώσουν το παρών τόσο στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»(18:00) όσο και στην αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα