Νέα εποχή για τον ΑΣ Άρης

Νέα εποχή για τον ΑΣ Άρης

Gazzetta team
Νέα εποχή για τον ΑΣ Άρης

bet365

Ο ΑΣ Άρης γυρίζει σελίδα καθώς η διοίκηση υπό τον Ιωάννη Ψηφίδη αποτελεί παρελθόν και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το νέο 15μελες σχήμα στο οποίο ηγείται ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Η αλλαγή στην ηγεσία του Ερασιτέχνη ήταν απαραίτητη, όπως εξίσου αναγκαία είναι και η υποστήριξη της νέας προσπάθειας τόσο από την ΚΑΕ όσο και από την ΠΑΕ. Ο Λευτέρης Αρβανίτης αποφάσισε τη δραστηριοποίησή του έπειτα από επαφές που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη και με γνώμονα ότι προϋπήρξε στη διοίκηση του ΑΣ στα προηγούμενα χρόνια και κυρίως την περασμένη δεκαετία, πέραν της παρουσίας του στην ηγεσία της ΚΑΕ Άρης. Από τα ονόματα αυτών που αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν, αν μη τι άλλο ξεχωρίζει αυτό του Ντίνου Κούη.

Πιο αναλυτικά, τακτικά μέλη είναι οι : Λευτέρης Αρβανίτης, Γιώργος Αιγίδης, Ιωάννης Βαρβούτας, Αλέξανδρος Γκαντώνας, Νικόλαος Κάλλεν, Άγγελος Κασαστογιάννης, Ντίνος Κούης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μποτζώρης, Αναστάσιος Μωϋσιάδης, Ιωάννης Παρακεντές, Παναγιώτης Πισσανίδης, Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου, Αλέξανδρος Σαμολαδάς, Νικόλαος Χατζηδάκης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Κωνσταντίνος Γιουτίκας( Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Χρυσόγονος (πρώην ευρωβουλευτης), Κατερίνα Μάρκου (πρώην βουλευτής), Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Δημητριάδης (Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης), Βαγγέλης Βουτσάς, Άγγελος Γρόλλιος, Ηλίας Κωνσταντινίδης, Τάσος Οικονόμου, Άγγελος Πανταζής, Ιωάννης Ρετζεπέρης, Στάθης Ρούσσος, Γιώργος Φλόκας, Γιώργος Χατζής, Γιάννης Χίτζιος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα