Λαμία: Ανακοίνωσε Τιρόνε Ράμος

Gazzetta team
Λαμία: Ανακοίνωσε Τιρόνε Ράμος

bet365

Η Λαμία ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της με την ανακοίνωση της απόκτησης του 28χρονου Ισπανού μέσου, Τιρόνε Ράμος ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Τενερίφη.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η Λαμία έψαχνε έναν μέσο για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τιρόνε Ράμος. Ο 28χρονος άσος ο οποίος της προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Τενερίφη θα φοράει την φανέλα με το Νο10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (27/1/1991) Ισπανό μέσο, Tyronne Gustavo del Pino Ramos, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τενερίφη.
Ο Tyronne θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισπανός παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας, ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες και από τη μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα