Παναθηναϊκός: Η ανάγκη, ο ψυχολόγος και η τριάδα

Παναθηναϊκός: Η ανάγκη, ο ψυχολόγος και η τριάδα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η ανάγκη, ο ψυχολόγος και η τριάδα

bet365

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο «Βικελίδης» για... τελικό, ο ψυχολόγος της ομάδας ανέλαβε δράση ενώ ο Γιώργος Δώνης έχει τσεκάρει μέσα στην εβδομάδα και σχήμα με τρεις στο κέντρο της άμυνας.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Να βάλει τέλος στο κακό ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος θέλει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής(21:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. Η ισοπαλία στην Λαμία, η ήττα από τον ΟΦΗ και κυρίως οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του «τριφυλλιού» σε αυτά τα δύο παιχνίδια, έχουν γεμίσει πίεση και αμφισβήτηση το εσωτερικό των «πρασίνων». Η καλή εικόνα στα φιλικά πήγε... περίπατο και το σύνολο του Δώνη δεν έχει περιθώρια για νέα άσχημη παρουσία.

Γιατί μπορεί να μιλάμε για μια ομάδα που λόγω της τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ δεν διεκδικεί απολύτως τίποτα ουσιαστικό στην φετινή κούρσα, μπορεί να μιλάμε για ένα πολύ μικρό, ελάχιστο μπάτζετ για τα δεδομένα του συλλόγου, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πάντα... Παναθηναϊκός και θα πρέπει να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός πάνω στο χορτάρι.

Οι «πράσινοι» έχουν τεράστια ανάγκη την νίκη στην Θεσσαλονίκη, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θέλουν εκτός από την βελτίωση της δικής τους ψυχολογίας, να... ψήσουν ξανά τον κόσμο της ομάδας.

Η ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ

Αμέσως μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, Νταμπίζας και Δώνης προσπάθησαν να αλλάξουν προς το καλύτερο την ψυχολογία των παικτών. Όλο αυτό το διάστημα, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του συλλόγου δούλεψαν αρκετά με την ομάδα πάνω σε αυτό το κομμάτι ενώ την Τετάρτη επιστρατεύθηκε ο ψυχολόγος του κλαμπ, Κώστας Κασταμονίτης. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην πνευματική του ετοιμασία για τα δύο έως τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο κ. Κασταμονίτης μεταξύ άλλων συμβούλεψε τους παίκτες για την ψυχοπνευματική τους προετοιμασία, εξήγησε πως λειτουργεί ο εγκέφαλος σε ανάλογες περιπτώσεις ενώ ανέλυσε το πως και το γιατί αντιδρά το μυαλό σε συγκεκριμένες καταστάσεις σχετικές με την πίεση που υπάρχει στο «πράσινο στρατόπεδο».

ΤΟ... ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ Ο ΔΩΝΗΣ

Όσον αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γιάννη Μπουζούκη που έχει επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του καλοκαιριού. Κάτι που απέδειξε και στο ματς της Εθνικής Ελπίδως κόντρα στην Λιθουανία, όπου χάρη στο δικό του τέρμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την νίκη.

Για την θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη στην μεσαία γραμμή προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Νούνες.

Πάντως, καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε πως σκέφτεται να αφήσει στην άκρη το 4-3-3 και να προτιμήσει μία διαφορετική διάταξη. Στις προπονήσεις δοκίμασε το 4-2-3-1 αλλά και το 3-4-2-1, δείχνοντας πως μέσα στο μυαλό του είναι ακόμη και η επιστροφή στην τριάδα, μία διάταξη που είδαμε στην συντριπτική πλειοψηφία των περυσινών παιχνιδιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα