ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη το γεύμα του Κωστένογλου στους παίκτες (pics)

ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη το γεύμα του Κωστένογλου στους παίκτες (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη το γεύμα του Κωστένογλου στους παίκτες (pics)

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη -όπως και τον Ιλια Ιβιτς- να είναι εκεί.

Οταν οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Κωστένογλου στον πάγκο της Ενωσης, ο Ιβιτς του είχε πει, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ότι θα πρέπει να κάνει και ένα γεύμα στους παίκτες για να το γιορτάσουν.

Πρόταση που υιοθέτησε ο Κωστένογλου, ο οποίος περίμενε και την επιστροφή των διεθνών για να... βγάλει έξω τους «Κιτρινόμαυρους». Και για να γίνει ακόμη πιο οικογενειακό το κλίμα, ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος, το «παρών» στο ZAMBRO στην Κηφισιά δίνει όχι μόνο ο Ιλια Ιβιτς αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μια κίνηση, ακόμη μία για να το θέσουμε σωστά, που δείχνει ότι το αφεντικό είναι δίπλα στην ομάδα και ότι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ μετά την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα