Αρης: Τέσσερα δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και οι δεκάδες χαμένες τελικές

Αρης: Τέσσερα δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και οι δεκάδες χαμένες τελικές

Γιώργος Ντυμένος
Αρης: Τέσσερα δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και οι δεκάδες χαμένες τελικές

bet365

Ο Παντελίδης δεν συνεχίζει στον πάγκο των «κίτρινων» και η περίπτωσή του είναι (ακόμη) μία απόδειξη πως στην μπάλα η επιτυχία από την αποτυχία απέχει μόνο λίγα εκατοστά.
Ριζικές αλλαγές συντελούνται εσχάτως στον Αρη, όπου εκτός των άλλων ο Σάββας Παντελίδης δεν συνεχίζει στον πάγκο του. Ο 54χρονος τεχνικός παραιτήθηκε μετά την ήττα στον Βόλο (1-0), αλλά η ιστορία μάλλον θα γράφονταν διαφορετικά, εφόσον οι «κίτρινοι» εκμεταλλεύονταν τις δεκάδες ευκαιρίες που δημιούργησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στα τρία φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους.
Ο έμπειρος κόουτς ως καπνιστής που είναι, αν σε κάθε φάση της ομάδας άναβε και ένα τσιγάρο, τότε θα χρειάζονταν μία κούτα στις αναμετρήσεις με ΑΕ Λεμεσού, Μόλντε και ΟΦΗ. Κατά χρονική σειρά.
Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του δημιούργησε αθροιστικά 63 τελικές και σημείωσε 4 γκολ, αλλά πήρε μόνο μία νίκη και αυτή ψυχολογίας, όταν έφτασε μια ανάσα από την επική ανατροπή με τους Νορβηγούς. Τώρα θα αναρωτηθεί κάποιος πως από τελική σε τελική υπάρχει διαφορά. Αν αφαιρέσουμε τα τέρματα των Θεσσαλονικιών (Σάσα, Ματίγια, Δεληζήσης, Ντιγκινί) μας μένουν 59. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τόσο 4 δοκάρια ( Φετφατζίδης, Ματίγια με ΑΕ Λεμεσού, Ρόουζ με Μόλντε και Μαρτίνες με ΟΦΗ), όσο και ένα χαμένο πέναλτι (Ντιγκινί με ΟΦΗ), ξέχωρα από τις πολλές κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν, κυρίως στους αγώνες με τη Μόλντε (π.χ. Γιουνές) και ΟΦΗ (π.χ. Ιντέγιε).
Βέβαια με τα... αν στην μπάλα δεν γίνεται δουλειά, αλλά σε περίπτωση που στον Αρη έκαναν γκολ τα δοκάρια και τα πέναλτι που είχαν μέχρι στιγμής, θα είχαν 3 βαθμούς, θα συμμετείχαν μίνιμουμ στα πλέι οφ του Γιουρόπα και νωρίτερα θα απέκλειαν με δύο νίκες την ΑΕ Λεμεσού. Απόδειξη πως στο ποδόσφαιρο η επιτυχία από την αποτυχία (στην προκειμένη περίπτωση αποχώρηση προπονητή), απέχει ελάχιστα εκατοστά.
Αμεσα μάλιστα θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Αρη, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο τυπικό μέρος της αποχώρησής του (άλλωστε δεν ζήτησε κάτι περισσότερο από τα δεδουλευμένα του) και θα υπογραφεί η λύση της συνεργασίας τους. Σε ένα άκρως φιλικό «διαζύγιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα