Κοροβέσης: «Να ξεκινήσουμε με νίκη στο Γεντί Κουλέ» (vid)

Κοροβέσης: «Να ξεκινήσουμε με νίκη στο Γεντί Κουλέ» (vid)

Gazzetta team
Κοροβέσης: «Να ξεκινήσουμε με νίκη στο Γεντί Κουλέ» (vid)

bet365

Ο Νίκος Κοροβέσης έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα ψάξει τη νίκη επιβάλλοντας τον ρυθμό της στο γήπεδο.

Η Super League 1 επανεκκινά, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με τον Έλληνα μπακ να τονίζει στο OFI TV ότι η ομάδα του θέλει να παίξει επιθετικά και να πάρει τη νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μπακ των Κρητικών:

«Η διακοπή πάντα αφήνει ένα κενό, αφού παίζεις ξανά μετά από 15 μέρες. Βέβαια είχαμε τα φιλικά, αναλύσαμε τα παιχνίδια που παίξαμε, προετοιμαζόμαστε, είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και νομίζω πως τελικά μας έκανε καλό.

Το πιο καλό στα φιλικά με τον Πλατανιά είναι πως η ομάδα τα αντιμετώπισε με σοβαρότητα, σαν επίσημα παιχνίδια, έβγαλε πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση και κρατάμε αυτό.

Σίγουρα ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και μετά ο κόσμος και να πάρουμε τη νίκη.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν υπό πίεση, τώρα είμαστε απελευθερωμένοι, θέλουμε να επιβάλλουμε το δικό μας κυρίαρχο παιχνίδι και να ξεκινήσουμε με το δεξί τη σεζόν στην έδρα μας, όπως όταν την τελειώσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα