Βιεϊρίνια: Το lifestory του αρχηγού στο PAOK TV (pic)

Βιεϊρίνια: Το lifestory του αρχηγού στο PAOK TV (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Βιεϊρίνια: Το lifestory του αρχηγού στο PAOK TV (pic)

bet365

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη του πρότζεκτ PAOK TV, με τον αρχηγό του «Δικεφάλου», Αντρέ Βιεϊρίνια, να πρωταγωνιστεί στην επόμενη mini movie των «ασπρόμαυρων».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και η καθημερινότητα του θα γίνουν ταινία από τους ανθρώπους του PAOK TV σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας, που θα μεταδίδει αποκλειστικά όλους τους εντός έδρας αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Την Παρασκευή (13/9) θα ανακοινωθούν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ οι επόμενες κινήσεις που κατά βάση θα αφορούν τα πακέτα συνδρομών και άλλες δράσεις γύρω από το PAOK TV, ενώ παράλληλα προχωράει η ολοκλήρωση μιας ακόμη mini movie με θέμα τη ζωή του Βιεϊρίνια.

Η συγκεκριμένη παραγωγή είναι ένα από τα παράλληλα πρότζεκτ που τρέχει αυτή την εποχή ο υπεύθυνος New Media της ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης και το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν οι συνδρομητές του επίσημου καναλιού της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι δε θα περιοριστεί μόνο στις μεταδόσεις αγώνων του ΠΑΟΚ, αλλά θα προσφέρει κι άλλου είδους τηλεοπτικό πρόγραμμα στο κοινό.

Ετσι, ο Πορτογάλος αρχηγός εκτός από σχολιαστής στην πρώτη μετάδοση του PAOK TV θα κάνει πρεμιέρα και στο θέμα του lifestory, το οποίο αναμένεται να προβληθεί μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα