Λαμία: Κοντά στην απόκτηση του Τιρόνε

Gazzetta team
Λαμία: Κοντά στην απόκτηση του Τιρόνε

bet365

Πολύ κοντά στη συμφωνία με τον 28χρονο Ισπανό μέσο, Τιρόνε Γκουστάβο ντελ Πίνο Ράμος είναι η Λαμία, που φαίνεται πως εγκαταλείπει την περίπτωση του Κλέιτον.

Η μεταγραφική... περιπλάνηση των Φθιωτών στην αγορά των ελεύθερων φαίνεται πως ολοκληρώνεται στον Ισπανό Τιρόνε, που βρίσκεται αρκετά κοντά στο να φορέσει τα κυανόλευκα, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Κλέιτον.

Ο 28χρονος (27/01/91) γεννήθηκε στη Λας Πάλμας και ξεκίνησε εκεί την καριέρα του, πριν αγωνιστεί για τις Μπαρακάλδο, Ουέσκα και Τενερίφη. Εκεί ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 13 συμμετοχές και 1 γκολ και σύντομα θα φανεί αν τελικά θα είναι αυτός ο παίκτης που θα καλύψει το κενό για τη θέση πίσω από τον επιθετικό στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα