«Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σούσιτς»

«Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σούσιτς»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σούσιτς»

bet365

Σύμφωνα με τους Βόσνιους, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του 27χρονου χαφ, Τίνο-Σβεν Σούσιτς.

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Σούσιτς αποτελεί μια από τις επιλογές των ελεύθερων για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον 27χρονο Βόσνιο να έχει αποχωρήσει από την ολλανδική Φένλο, με την οποία πέρυσι είχε πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές, σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Σύμφωνα με νέο βοσνιακό δημοσίευμα και συγκεκριμένα από το sportske.ba, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη και κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι Βόσνιοι, όπως έχουν τα πράγματα, το σενάριο ο Σούσιτς να υπογράψει στην ΑΕΚ είναι αρκετά πιθανό.

Ο Σούσιτς, ο οποίος μετράει και οκτώ συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας, διαθέτει ύψος 1,86μ. και συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς στις επιλογές των ελεύθερων για τον χώρο του κέντρου.

Οι Βόσνιοι επισημαίνουν στο κείμενό τους και την παρουσία των Όγκνιεν Βράνιες και Ανέλ Σαμπαντάτζοβιτς στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα