Σούντγκρεν: «Θέλουμε τον κόσμο μας, ειδικά στα ντέρμπι»

Σούντγκρεν: «Θέλουμε τον κόσμο μας, ειδικά στα ντέρμπι»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Θέλουμε τον κόσμο μας, ειδικά στα ντέρμπι»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για τα δύο αρνητικά αποτελέσματα του Άρη στις ισάριθμες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος αλλά και για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Αντιπροσωπεία των παικτών του Άρη βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ στην ΔΕΘ, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς φίλους της ομάδας. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα των «κίτρινων» λέγοντας ότι… «δεν κάναμε τα παιχνίδια που θέλαμε, δεν ξεκινήσαμε καλά και χάσαμε τους βαθμούς. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόμη, το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εκτιμώ με μια νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα πάρουμε μπρος».

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάστασή του δεδομένου του ότι δεν έχει σταματήσει να παίζει από την περασμένη άνοιξη. «Ως επαγγελματίας πρέπει να προετοιμάσεις το σώμα σου για να αντέξεις ακόμα και 2-3 χρόνια συνεχόμενα. Θέλω να παίζω, θέλω να αντέχω για 90 λεπτά και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος, γιατί έτσι πρέπει αν θέλω να παίξω σε αυτό το επίπεδο».

Σχετικά με την έντονη παρουσία κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας, είπε ότι… «είναι μεγάλη χαρά για μας, είναι κάτι φανταστικό και δείχνει το μέγεθος της ομάδας. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν. Σ’ αυτά τους χρειαζόμαστε περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα