ΟΦΗ: Προχωρούν τα βελτιωτικά έργα στο Γεντί Κουλέ (pics)

ΟΦΗ: Προχωρούν τα βελτιωτικά έργα στο Γεντί Κουλέ (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Προχωρούν τα βελτιωτικά έργα στο Γεντί Κουλέ (pics)

bet365

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο (14/09) και οι άνθρωποι της ΠΑΕ «τρέχουν» όλες τις τελευταίες εργασίες για τον καλλωπισμό του γηπέδου.

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το διάστημα από τα τέλη Μαΐου ως και τα μέσα Σεπτεμβρίου, προκειμένου να βελτιώσει κατά το δυνατόν τις υποδομές του γηπέδου και να ανακαινίσει τα σημεία που έχρηζαν παρέμβασης.

Ήδη έχουν ανανεωθεί με βάψιμο, πλύσιμο κλπ τα καθίσματα στις Θύρες 2-3-7 και 8, ενώ έχουν βγει όλα τα σπασμένα και ήδη έχει αρχίσει η τοποθέτηση των νέων στις συγκεκριμένες θέσεις.

Επιπλέον, τοποθετήθηκε προστατευτικό μαξιλάρι στον τοίχο που υπάρχει κάτω απο τη Θύρα 8, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο κόρνερ κάτω απο τη Θύρα 6, για την ασφάλεια των παικτών, καθώς σ' εκείνα τα σημεία ο τοίχος είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, σημαντικές είναι οι αλλαγές και στο σημείο απ' όπου βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, αφού από το παιχνίδι του Σαββάτου θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά η νέα φυσούνα, η οποία θα είναι σαν «φυσαρμόνικα». Ουσιαστικά όταν είναι κλειστή θα μαζεύεται σε ειδική κατασκευή που θα υπάρχει στον τοίχο, κάτω από τη Θύρα 4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα