Λαμία: Προχωράει του Κλέιτον

Gazzetta team
Λαμία: Προχωράει του Κλέιτον

bet365

Διορία το αργότερο ως την Τετάρτη (11/09) ζήτησε από τη Λαμία ο Κλέιτον, ώστε να απαντήσει στην πρότασή της για να ενταχθεί στο ρόστερ της για τη σεζόν 2019/20, με τις πιθανότητες να αποκτηθεί να αυξάνονται.

Οι «κυανόλευκοι» ενδιαφέρθηκαν για τον 36χρονο Βραζιλιάνο ως μια πιθανή λύση για τη θέση πίσω από τον επιθετικό, κάνοντάς του πρόταση να αγωνιστεί στην ομάδα τους.

Ο Κλέιτον άκουσε με προσοχή όσα είχαν να του πουν οι Φθιωτοί, που τον υπολογίζουν ως εναλλακτική λύση και βασίζονται στην ποιότητά του, γι' αυτό και προσπερνούν το θέμα της ηλικίας και της φυσικής κατάστασης. Ο ίδιος φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά και διεμήνυσε στη διοίκηση ότι θα τους απαντήσει σήμερα βράδυ ή το αργότερο ως την Τετάρτη.

Έτσι όπως όλα δείχνουν το «τοπίο» θα ξεκαθαρίσει σύντομα, με τις πιθανότητες πάντως να υπάρξει αίσιο τέλος να είναι πολλές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα