Έτσι θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς ως ελεύθερος!

Έτσι θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς ως ελεύθερος!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Έτσι θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς ως ελεύθερος!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr πως ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα στον ΠΑΟΚ δίχως οι πρωταθλητές Ελλάδας να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ! Το έντονο πρέσινγκ από πορτογαλικούς και τουρκικούς συλλόγους για τον «Πρίγιο.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Λιθουανία - Πορτογαλία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στις 10 Ιανουαρίου ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4,5 ετών με την Αλ Ιτιχάντ.

Οι Σαουδάραβες αφού κατέβαλαν στον ΠΑΟΚ την ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ, ενώ πρόσφεραν συμβόλαιο στον Σέρβο διεθνή φορ, το οποίο εάν το εξαντλήσει, μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 30 εκατ. ευρώ!

Ο «Πρίγιο» μπορεί να απολαμβάνει τιμές βασιλιά στην Μέση Ανατολή και τα χρήματα να είναι πολλά, όμως κάλλιστα θα μπορούσε να έχει αποχωρήσει πρόωρα από την Ιτιχάντ ως ελεύθερος.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει το κεφάλαιο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει. Η εύλογη απορία είναι πως ο Πρίγιοβιτς θα κατάφερνε να αποδεσμευτεί από την Ιτιχάντ μένοντας ελεύθερος;

Τον δρόμο έδειξε ο συμπαίκτης του, Σανού Σανογκό. Ο Ιβοριανός μέσος, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο απέρριψε πρόταση της Ρόμα προτιμώντας τα «πετροδόλαρα» της Ιτιχάντ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του, με τον ατζέντη του, Τζιανλούκα Ντι Ντομένικο να προαναγγέλλει μάλιστα προσφυγή στη FIFA εναντίον της Ιτιχάντ, αφού δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα!

Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να πράξει ο Πρίγιοβιτς από την στιγμή που δεν είχε λάβει όσα χρήματα προβλέπονταν από το συμβόλαιο του. Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν μάλιστα πως μεγάλοι σύλλογοι από την Τουρκία και την Πορτογαλία χτύπησαν την πόρτα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός όπως αποδεικνύεται ακόμα και για τους πλέον εύρωστους συλλόγους που αδυνατούν να ανταποκριθούν πλήρως στα συμβόλαια-μαμούθ που προσφέρουν. Ο ΠΑΟΚ ελέω Financial Fair Play, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επανεντάξει στο δυναμικό του τον «Πρίγιο» δίχως να ξοδέψει ούτε ευρώ, με τον πρώην πρώτο σκόρερ του να παραμένει στην Τζέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα