ΠΑΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις για PAOK TV και υπεύθυνο επικοινωνίας

ΠΑΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις για PAOK TV και υπεύθυνο επικοινωνίας

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις για PAOK TV και υπεύθυνο επικοινωνίας

bet365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις αναφορικά με τη λειτουργία του PAOK TV (πακέτα σύνδεσης κλπ) και το νέο υπεύθυνο επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Προκριματικά Euro 2020 με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κατά τη διάρκεια της επαφής που είχε, μέσω Skype, ο Ιβάν Σαββίδης με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από το θέμα του αθλητικού διευθυντή και της μη αποδεκτής παραίτησης του Μάριο Μπράνκο, συζητήθηκαν άλλα δύο σημαντικά θέματα.

Το πρώτο αφορά τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν σ’ ότι αφορά τη λειτουργία του PAOK TV. Όλες αυτές τις ημέρες στη Μικράς Ασίας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεργασίες προκειμένου να υποστηριχτεί καλύτερα το προϊόν (με διάφορα πακέτα συνδρομών, app για smart TV κλπ) που θα μονιμοποιηθεί ως το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» πιστεύουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν όλα τα πακέτα συνδέσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης αφορούσε το τμήμα επικοινωνίας και την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου. Όπως λένε οι διοικούντες της ομάδας και σ’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα αναμένεται να υπάρχουν νεότερα ως το τέλος της εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα