ΠΑΟΚ: Συνεχίζει κανονικά στο πόστο του ο Μπράνκο - Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει κανονικά στο πόστο του ο Μπράνκο - Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Συνεχίζει κανονικά στο πόστο του ο Μπράνκο - Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο, με τον Πορτογάλο να συνεχίζει κανονικά στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Λιθουανία - Πορτογαλία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Η ενημέρωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έγινε το βράδυ της Δευτέρας, μέσω Skype, όπου εκεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας ενημέρωσε ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «σε μια αποτυχία δεν μπορεί ποτέ να φταίει μόνο ένα πρόσωπο, αλλά η ευθύνη είναι συλλογική και αντανακλά σε όλους».

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη μερίδιο ευθύνης έχει εξίσου η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα γι’ αυτό και αποφάσισε να συνεχίσει η ομάδα ως έχει, αν και ψάχθηκε για να φέρει έναν νέο τεχνικό διευθυντή από το εξωτερικό.

Ο Πορτογάλος από την πλευρά του υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ προκειμένου μέσα από τη δουλειά να συμβάλλει ώστε «ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ν' αποτελέσει μια παρένθεση», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα