Η απάντηση του Γκούτι και η ματιά στις εναλλακτικές λύσεις

Η απάντηση του Γκούτι και η ματιά στις εναλλακτικές λύσεις

Gazzetta team
Η απάντηση του Γκούτι και η ματιά στις εναλλακτικές λύσεις

bet365

Ο Άρης βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του Γκούτι στην πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, ταυτόχρονα όμως είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε επαφές και με τους υπόλοιπους προπονητές που βρίσκονται στη λίστα.

Ένα δεδομένο που έχει την αξία του είναι ότι, πριν επιβιβαστεί ο Άγγελος Χαριστέας για το ταξίδι στη Μαδρίτη, η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε τον προγραμματισμό συναντήσεων με τους Φερνάντο Ιέρο, Γκούτι. Προφανέστατα, οι δύο Ισπανοί στοιχειοθέτησαν τις δύο αρχικές επιλογές. Βέβαια, στην περίπτωση του Ιέρο, από την αρχή διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να βρεθεί σημείο προσέγγισης για οικονομικούς λόγους, λόγω επίσης και της ανοιχτής συζήτησης του 51χρονου προπονητή με την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Αντιθέτως, η περίπτωση του Γκούτι έμοιαζε και ίσως παραμένει πιο προσιτή. Βέβαια, το ότι ο Ισπανός μέσα σε βάθος ενός χρόνου απέρριψε τρεις προτάσεις ισπανικών, σαφέστατα έδειξε ότι είναι πολύ προσεκτικός στο πρώτο (ουσιαστικά) επαγγελματικό βήμα του.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης χαρακτήρισε θετικό τον τρόπο σκέψης του Γκούτι, ως προς την προοπτική ανάληψης των τεχνικών καθηκόντων. Πλέον όμως βρίσκεται σε θέση αναμονής καθώς περιμένει την οριστική απάντησή του. Είναι κάτι που είχε σημειώσει ο Άγγελος Χαριστέας καθώς είχε αναφερθεί στα περιορισμένα αποθέματα χρόνου και ταυτόχρονα, το ότι η ανεπάρκεια χρόνου δεν θα οδηγήσει σε βιαστική επιλογή.

Περιμένοντας την απάντηση του Γκούτι, ο Άγγελος Χαριστέας είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε επαφές και με τους υπόλοιπους (Ισπανούς) προπονητές που υπάρχουν στη λίστα του, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο και κυρίως, να είναι σε θέση να παρουσιάσει ξεκάθαρα δεδομένα στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα