ΠΑΟΚ: Μπήκαν Κρέσπο – Ακπομ

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Κρέσπο – Ακπομ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκαν Κρέσπο – Ακπομ

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9) τους Χοσέ Κρέσπο και Τσούμπα Ακπομ να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Λιγοστεύουν τα προβλήματα για τον Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, αν και η συμμετοχή του Φερνάντο Βαρέλα παραμένει αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, παρότι τη Δευτέρα (9/9) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Ο Χοσέ Κρέσπο (την Παρασκευή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αυχένα και το δεξί χέρι κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Κ19) κι ο Τσούμπα Ακπομ (είχε ενοχλήσεις στην ηβική περιοχή) προπονήθηκαν κανονικά, την ίδια ώρα που ο Ομάρ Ελ Καντουρί ανέβασε ρυθμούς και μαζί με τον Ντάγκλας Αουγκούστο βγήκαν στο γήπεδο.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα το Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο και οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο (14/9) στο Περιστέρι.

Την Τρίτη (10/9) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα