ΟΦΗ - Πλατανιάς 3-1 (φιλικό)

Gazzetta team
ΟΦΗ - Πλατανιάς 3-1 (φιλικό)

bet365

O OΦΗ πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Πλατανιά στο φιλικό του Παγκρητίου, δείχνοντας να διατηρεί την καλή του κατάσταση κατά τη διακοπή της Super League 1. Βαζ, Ναμπί, Φιγκεϊρέντο τα γκολ των Ομιλιτών, μείωσε στο τελικό σκορ ο Λουκίνας.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου συνέχισε τις δοκιμές μετά το φιλικό των Χανίων την Πέμπτη, διατηρώντας τον καλό αγωνιστικό ρυθμό στο διάστημα της διακοπής.

Ο Βαζ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ στο 20' ο Πορτογάλος έδωσε την ασίστ στον Ναμπί για το 2-0. Στο 40' ο Φιγκεϊρέντο πανηγύρισε, έστω σε ανεπίσημο παιχνίδι, για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΟΦΗ, κάνοντας το 3-0, ενώ ο Λουκίνας μείωσε σε 3-1 στο 44'. Δοκάρι είχε ο Σεμέντο στο 29', όπως και ο σκόρερ των Χανιωτών στο 50'.

ΟΦΗ: Γουάλι, (46' Σωτηρίου), Μαρινάκης, Νάστος (81' Περδίκης), Δεληγιαννίδης (55' Κοροβέσης), Μπράουν (69' Κουτρουμπής), Σακόρ (69' Στάικος), Νέιρα (81' Νοικοκυράκης), Ναμπί, Βαζ (55' Τσιλιανίδης), Σεμέντο (81' Σουρνάκης), Φιγκειρέντο (81' Ντίνας)

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Μάικιτς, Σάαντο, Τσαμούρης, Σμυρλάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασχαλάκης, Νίλι, Μιγκέλ, Λουκίνας (58' Λεϊρία)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα