Καρεμπέ: «Οι Πορτογάλοι ταιριάζουν στον Ολυμπιακό»

Καρεμπέ: «Οι Πορτογάλοι ταιριάζουν στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Καρεμπέ: «Οι Πορτογάλοι ταιριάζουν στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται στην Πορτογαλία για το σεμινάριο «Maisfutebol» και ρωτήθηκε για την παρουσία αρκετών Ιβήρων στον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας τις αρετές τους.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των Πειραιωτών κλήθηκε να σχολιάσει τους αρκετούς Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, συνδυαστικά βέβαια με τον Πέντρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία, καθώς και στις προσεχείς υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» στο Champions League.

«Όλος ο κόσμος μού μιλά για τη χημεία των Πορτογάλων με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι οι Πορτογάλοι έχουν την ποιότητα στο αίμα τους. Δουλεύουν σίγουρα πολύ, αλλά έχουν και μια ξεκάθαρη φιλοσοφία. Δεν το λέω μόνο γιατί παίρνουμε Πορτογάλους παίκτες και προπονητές. Η χώρα σας βγάζει παίκτες που έχουν πολλά καλά στοιχεία, όπως ο Ζοάο Φέλιξ που παίζει στην Ατλέτικο.

Οι Πορτογάλοι δίνουν ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες. Η Μπενφίκα το κάνει, η Πόρτο το κάνει, η Σπόρτινγκ επίσης το κάνει με παράδειγμα τον Ποντένσε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όλους τους Πορτογάλους παίκτες που έχουμε, μεγαλώνουν την αξία της ομάδας και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκαν στην εθνική ομάδα.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Πορτογαλία. Είμαστε στο Champions League, μια διοργάνωση που μπορούν να λάμψουν και να έχουν την ευκαιρία να παίξουν, όπως συμβαίνει και με τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του γνωρίζουν παιδιά σαν τον Ποντένσε, τον Σα, τον Σεμέδο. Έχουμε ένα πρότζεκτ κι αυτοί είναι μέρος του στο 100%. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτούς, ελπίζω να πάμε μακριά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα