ΑΕΚ: «Ανεβαίνει» ο Γαλανόπουλος, συνέχισαν θεραπεία Ολιβέιρα και Μάνταλος

ΑΕΚ: «Ανεβαίνει» ο Γαλανόπουλος, συνέχισαν θεραπεία Ολιβέιρα και Μάνταλος

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Ανεβαίνει» ο Γαλανόπουλος, συνέχισαν θεραπεία Ολιβέιρα και Μάνταλος

bet365

Νέλσον Ολιβέιρα και Πέτρος Μάνταλος έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος προπονήθηκε ατομικά και αναμένεται να μπει κανονικά από βδομάδα.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Σερβία - Πορτογαλία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου, με τον Νίκο Κωστένογλου να τους δίνει ρεπό για την Κυριακή πριν επιστρέψουν ξανά τη Δευτέρα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Γαλανόπουλος δεν έκανε θεραπεία και κατάφερε να πραγματοποιήσει μόνο ατομικό, δείγμα του ότι ξεπερνά σιγά-σιγά το διάστρεμμα και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει λογικά σε κανονικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά τους άλλους δύο απόντες, Ολιβέιρα και Μάνταλο, αμφότεροι πραγματοποίησαν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Και οι δύο τα πάνε καλύτερα με τις θλάσεις τους, με τον Ολιβέιρα να έχει βάλει ως στόχο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο τέλος του μήνα, αν και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος ακόμα και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο οποίο στοχεύει να επιστρέψει ο Μάνταλος.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν πάλι στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα