Ολυμπιακός: Η νέα μεγάλη ευκαιρία του Παπέ Σισέ! (pics & poll)

Ολυμπιακός: Η νέα μεγάλη ευκαιρία του Παπέ Σισέ! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η νέα μεγάλη ευκαιρία του Παπέ Σισέ! (pics & poll)

bet365

Ο Παπέ Σισέ μετά τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού και έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη ευκαιρία στους Πειραιώτες μετά από ένα καλοκαίρι όπου δεν πήρε εν τέλει μεταγραφή.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Σερβία - Πορτογαλία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού το όνομά του αποτελούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση θέμα μεταγραφικής συζήτησης. Ο Ολυμπιακός για εκείνον έχει απορρίψει περισσότερες από τέσσερις κρούσεις και ενώ οι μεταγραφικές... σειρήνες έδιναν και έπαιρναν από τον Γενάρη. Τελικώς δεν πουλήθηκε. Οι ερυθρόλευκοι ζητούσαν πάνω από 10 με 11 εκατ. ευρώ και αυτά τα ποσά δεν έφτασαν σε επίπεδο προτάσεων. Έτσι ο Παπέ Σισέ έμεινε στο ρόστερ. Για τον ίδιο είχε προηγηθεί και ένα Κόπα Άφρικα όπου με την Εθνική Σενεγάλης δεν πήρε ευκαιρίες. Στον Ολυμπιακό λόγω Σεμέδο - Μεριά είχε χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα. Ο τραυματισμός του Πορτογάλου του έδωσε την δυνατότητα να επανέλθει στο προσκήνιο και με μία αρκετά πειστική εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΛ να δείχνει ότι προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά του και τον καλό του εαυτό.

Ο 23χρονος στόπερ ήταν και παραμένει επένδυση για τον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που είχε φροντίσει να του κάνει νέο συμβόλαιο προκειμένου να αυξήσει δραστικά τις απολαβές του. Ένα παιδί που η προηγούμενή του εμπειρία ήταν στην Γαλλία με την Αζαξιό.

Από πλευράς σωματοδομής και γενικά σωματικών προσόντων δεν τίθεται θέμα. Ο Σισέ είναι τρομερά γυμνασμένος, έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και είναι & καλός κεφαλοσφαιριστής. Αυτό που σίγουρα εξακολουθεί να χρίζει διόρθωσης είναι η προσήλωσή του. Ότι κάνει ορισμένα λάθη λόγω επιπολαιότητας. Με τα τωρινά δεδομένα ο Σισέ έχει μία νέα μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στα βασικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ξεκινώντας από τα προσεχή ματς με Βόλο και Τότεναμ σε Ελλάδα & Ευρώπη. Φέτος έχει παίξει σε 3 ματς ενώ στο σύνολο έχει 53 ματς με 6 γκολ στον Ολυμπιακό. Ένα από αυτά τα γκολ ήταν πέρυσι με την Μίλαν. Για τον Σισέ πάντως είναι μία δοκιμασία που έχει περάσει ξανά. Έχει βρεθεί και πάλι στον Ολυμπιακό εκτός των βασικών πλάνων για πάρει μετά θέση βασικού. Στο χέρι του είναι και πάλι να αποδείξει πως αξίζει να παίζει πιο πολύ.

- Δείτε στην Gallery τα stats του σε φωτογραφίες από το Soccerbase και ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα