Τερζής: «Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία»

Τερζής: «Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία»

Gazzetta team
Τερζής: «Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία»

bet365

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, στάθηκε στα οφέλη της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και στην ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα.

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports υποστήριξε αρχικά ότι… «προγραμματίσαμε το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι για να διαπιστώσουμε την αγωνιστική κατάσταση δύο παικτών που ήρθαν από τραυματισμό. Νομίζω ότι τόσο ο Μπρούνο Γκάμα ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό όσο και ο Φραν Βέλεθ ο οποίος είχε ένα πρόβλημα από τον αγώνα στη Νορβηγία με τη Μόλντε, έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε για τους αμέσως επόμενους αγώνες. Θέλαμε επίσης να δούμε την αγωνιστική κατάσταση του Μπα αλλά και του Μενέντεζ ο οποίος έμεινε στην ομάδα», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το κακό ξεκίνημα της ομάδας, ο κ. Τερζής απάντησε… «χρειάζεται ηρεμία. Πράγματι δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε, να δουλέψουμε και να φροντίσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο Τόλης Τερζής ρωτήθηκε για την αγωνιστική κατάσταση του Αμπού Μπα. «Καταρχήν, προπονήθηκε μόλις δύο ημέρες. Έκανε προετοιμασία με την ομάδα της Ναντ, αυτό που προέχει είναι να μάθει τους συμπαίκτες του κι αυτοί τα χαρακτηριστικά του. Είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα