ΑΕΚ: Στόχος του Ίβιτς να αποκτηθεί χαφ, αλλά...

ΑΕΚ: Στόχος του Ίβιτς να αποκτηθεί χαφ, αλλά...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Στόχος του Ίβιτς να αποκτηθεί χαφ, αλλά...

bet365

Η Α.Ε.Κ. ψάχνει και προσπαθεί για ένα ποδοσφαιριστή που θα τις δίνει... μπόι, όγκο και δύναμη στη μεσαία της γραμμή, όλα τα δεδομένα και οι περιπτώσεις που... παίζουν!

Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακόμη βρει... στέγη. Οι «κιτρινόμαυροι» και πιο συγκεκριμένα ο Ίλια Ίβιτς βρίσκονται σε αναζήτηση ενός κεντρικού μέσου για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή όπου παρατηρείται ένα κενό, σχετικά με συγκεκριμένα δεδομένα σε επίπεδο σωματοδομής και αγωνιστικά χαρακτηριστικά, στους παίκτες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ της Ένωσης.

Για τον λόγο αυτό ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του και αναζητεί μέσο με ύψος και αρκετή δύναμη σα χαρακτηριστικά σωματοδομής, ο οποίος θα 'χει εμπειρία και παραστάσεις, αλλά ταυτόχρονα δεν θα συνιστά και ποδοσφαιριστή που αναζητεί απλά τα τελευταία... ένσημα! Βέβαια από τη στιγμή που δεν βρισκόμαστε σε κανονική μεταγραφική περίοδο και οι επιλογές είναι περιορισμένες σε ελεύθερους παίκτες που (για κάποιον λόγο) δεν έχουν βρει ακόμη ομάδα και δεν εμφανίστηκε τέτοια (σ.σ.: ομάδα) όλο το προηγούμενο διάστημα, μετατρέπουν σε ιδιαίτερη δύσκολη την αναζήτηση...

Το γνωρίζει καλά ο Ίλια Ίβιτς ο οποίος όμως δέχεται προτάσεις και περιπτώσεις παικτών με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τα ζυγίζει όλα! Όπως έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Τζον Ογκού ο οποίος διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του, είναι ένας μέσος ύψους 1,92 από τη Νιγηρία, τον οποίο είχαν προτείνει και στο παρελθόν στην ΑΕΚ. Αλλά και εκείνο του Σεΐκ Εντόι (Σενεγαλέζος 33 ετών) ο οποίος επίσης έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» αφού πρόκειται για ψηλό μέσο (ύψους επίσης 1,92) με εμπειρία και παραστάσεις.

Από κει και έπειτα υπάρχουν κι άλλα ονόματα που έχουν προκύψει όπως του 29χρονου Κολομβιανού Ρότζερ (ή Ρόχερ αν προτιμάει κάποιος) Κάνιας που αγωνίζεται ως 6άρι, είναι δυνατός και έχει ύψος 1,90. Ή ο Ρώσος Ντιμίτρι Ταράσοφ που είναι γνωστός, δυνατός, ύψους 1,92 και γνήσιος κόφτης, αλλά και ο Βόσνιος Τίνο Σούσιτς ο οποίος είναι 27 χρονών και ύψους 1,86 και εννοείται πως αγωνίζεται στη θέση που ψάχνουν στην ΑΕΚ... Μια ακόμη πιο δυνατή υποψηφιότητα θα μπορούσε να είναι ο Άγγλος Τζακ Ρόντγουελ που ακούγαμε και διαβάζαμε για τον Παναθηναϊκό. Στα 28 του, γνήσιος κόφτης που δύναται να παίζει και σαν στόπερ (σημείο κλειδί) και έχει ύψος 1.88...

Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών φυσικά γεγονός που αποδεικνύει ότι μπορεί να βρεθεί ποδοσφαιριστής να καλύψει την ανάγκη που αναζητεί η Ένωση. Το θέμα είναι ότι πάντα όταν πρόκειται για ελεύθερους η υπόθεση του κάθε ένα από αυτους έχει ένα μεγάλο, σημαντικό: αλλά! Χρειάζεται να ψαχτεί σε βάθος, να γίνεται απόλυτα σωστή έρευνα σχετικά με τον κάθε ένα ξεχωριστά προκειμένου να ελαχιστοποιείς το ρίσκο της αποτυχίας.

Ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει τα πάντα και περνάει από έλεγχο όλες τις περιπτώσεις εκείνες που θεωρεί ότι ταιριάζουν σ' αυτό που αναζητεί η ΑΕΚ και σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα) και δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε μια κίνηση αν δεν είναι πεπεισμένος στο 100% ότι αυτός είναι που θα του δώσει αυτό ακριβώς που χρειάζεται στην ομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα