Ηρακλής: Επιστρέφει ο Μπαξεβάνος

Ηρακλής: Επιστρέφει ο Μπαξεβάνος

Gazzetta team
Ηρακλής: Επιστρέφει ο Μπαξεβάνος

bet365

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος επιστρέφει στον Ηρακλή έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης σε μια εξαιρετική δύσκολη χρονική συγκυρία.

Ο 48χρονος κόουτς είναι η επιλογή των ιθυνόντων της διοικητικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος για την άκρη του πάγκο, με την ελπίδα πως θα μπορέσει να προσφέρει όσα και τη σεζόν 2017/18.

Σήμερα (06/09) μάλιστα αναμένεται να αναλάβει άτυπα τα καθήκοντά του, αφού στη Μίκρα θα γίνει η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση των παικτών της περσινής Κ19, που θα διαμορφώσουν στο νέο ρόστερ του Ηρακλή, μέχρι να προστεθούν σε αυτό ελεύθεροι ποδοσφαιριστές στην πορεία ως τη σέντρα της σεζόν.

Στο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να συνεχίσει ο Φώτης Γκιζέλης σε ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα