Ήρθε το «Sticker Book ΠΑΟΚ 2019 Double» (vid)

Ήρθε το «Sticker Book ΠΑΟΚ 2019 Double» (vid)

Gazzetta team
Ήρθε το «Sticker Book ΠΑΟΚ 2019 Double» (vid)

bet365

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Stickers κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό άλμπουμ αφιερωμένο στο αήττητο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του νταμπλ την σεζόν 2018-19.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Σλοβακία - Κροατία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«52 σελίδες, 200 χαρτάκια, αυτοκόλλητο πιστοποίησης μοναδικότητας άλμπουμ, μοναδικό design. Ένα άλμπουμ που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.

Θυμηθείτε όλους τους αγώνες της σεζόν 2018-19 στον δρόμο προς την κατάκτηση των τίτλων, το ρόστερ της ομάδας με αναλυτική παρουσίαση, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση, κάντε αναδρομή στα πρωταθλήματα του 1976 και του 1985, στα Κύπελλα Ελλάδας που έχει κατακτήσει η ομάδα και σε όλες τις εμφανίσεις που έχει φορέσει ο Δικέφαλος από την ίδρυσή του.

Το Sticker Book ΠΑΟΚ 2019 Double κοστίζει 50 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την επίσημη σελίδα της stickers.gr, από τα PAOK FC Official Stores και σύντομα από το store.paokfc.gr.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα