Παναθηναϊκός: Παίζει με Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Παίζει με Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Παίζει με Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τελικά τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα στην ήττα (3-1) του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ και θα παίξει κανονικά στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Σλοβακία - Κροατία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο αρχηγός των «πράσινων» έκανε κάκιστο μαρκάρισμα στον Κοροβέση στις καθυστερήσεις του πρόσφατου αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου οι Κρητικοί πήραν τεράστια νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδιότητά του στην ομάδα και το γεγονός πως φοράει το περιβραχιόνιο, δεν επηρεάζει την απόφαση, αφού δεν υπάρχει διπλασιασμός στον πειθαρχικό κώδικα.

Επομένως, του επιβλήθηκε μια αγωνιστική, που σημαίνει ότι ο Κουρμπέλης θα λείψει μονάχα από το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη.

Έτσι, θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, στις 22 του μηνός.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός προγραμμάτισε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί, για τις 18:00 του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα