Ατρόμητος: Φιλική ήττα στη Ριζούπολη (2-1)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Φιλική ήττα στη Ριζούπολη (2-1)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές του Αναστασίου και πήρε τη νίκη στο σημερινό φιλικό των δύο ομάδων
Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής έδωσε σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου, στο φιλικό του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» όμως κέρδισε με 2-1, δείχνοντας έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματός της, όποτε αυτή οριστεί επίσημα.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου βρήκαν δίχτυα με τους Παυλίδη (22'), Μαρκόφσκι (40'), ενώ είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Ζησόπουλου. Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και μείωσαν με την προβολή του Βέλλιου (60'). Εκτοτε ο ρυθμός έπεσε, αν και ο Απόλλων «άγγιξε» ακόμη ένα γκολ στο 85' με το «ψαλιδάκι» του Βουό. Με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή νεαρός Γκανέζος δεξιός μπακ, Mουσταφά Σουμαϊλά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Χουχούμης, Λαρέα, Ζησόπουλος, Μπλάζιτς, Παρτάλης, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος, Μαρκόφσκι. Επαιξαν και οι Γκίνο, Βιτλής, Κύργιας, Βαφέας, Αγρόδημος, Λαγός, Βάρκας, Ιριτιέρ, Καραγκούνης, Βουό.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Θεοδωράκης, Σαμαϊλά, Χαρίσης, Ταλόχα, Καχίλα, Ανδρούτσος, Στρούγγης, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς, Γιακουμάκης, Βέλλιος. Επαιξαν και οι Τριμμάτης, Αθανασίου, Ρόσα, Ξενοπανάγος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα