Η άφιξη Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη δρομολογεί εξελίξεις στον Άρη

Η άφιξη Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη δρομολογεί εξελίξεις στον Άρη

Gazzetta team
Η άφιξη Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη δρομολογεί εξελίξεις στον Άρη

bet365

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με το ανοιχτό ζήτημα του προπονητή στον Άρη, «φέρνουν» τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη και φυσικά προβλέπεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης αναμένεται μαζί με την αδερφή του Ειρήνη, καθώς θα έχουν μια σειρά συναντήσεων με Κινέζους επιχειρηματίες στο περιθώριο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Οι συζητήσεις θα γίνουν στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επένδυσης στη Βόρεια Ελλάδα που έχει αποφασίσει ο κινέζικος όμιλος επιχειρήσεων και φυσικά αφορά και την πρόθεσή τους να επενδύσουν και στην ΠΑΕ Άρης και πιο συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Πέρα όμως από τις επαγγελματικές δραστηριότητες, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα συναντηθεί με τον Άγγελου Χαριστέα ούτως ώστε να «τελειώσει» το θέμα του προπονητή. Οι δύο άνδρες ολοκλήρωσαν τη φάση της επιλογών των υποψηφίων και πλέον βρίσκονται σε επαφές μαζί τους με την προοπτική να γίνει η πρόσληψη του προπονητή μέσα στο επόμενο διήμερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα