ΠΑΟΚ: Δουλειά και φιλικό με την Κ19

ΠΑΟΚ: Δουλειά και φιλικό με την Κ19

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Δουλειά και φιλικό με την Κ19

bet365

Σε δύο τομείς συνεχίζει να δουλεύει ο Αμπέλ Φερέιρα. Το ένα αφορά τη φυσική κατάσταση και το άλλο την τακτική συμπεριφορά σε άμυνα και επίθεση. Φιλικό αύριο με την Κ19 του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του συνέχισαν και την Πέμπτη (5/9) τη δουλειά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και στο αυριανό «διπλό» προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 θα βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Τακτική

Η προπόνηση της Πέμπτης (5/9) αφορούσε το κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης και της αμυντικής συμπεριφοράς. Μετά την προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε στους παίκτες του τι ζητάει από αυτούς μέσα στο γήπεδο, μέσα από παιχνίδια σε μία εστία.


Οι τραυματίες

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό και στο γήπεδο, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε φυσικοθεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα.

Φιλικό

Αύριο το πρωί στις 9.45 θα δοθεί ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19, προκειμένου ο Φερέιρα να δει κάποια από τα πράγματα που δουλεύει αυτές τις μέρες με τους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα