«Η πρόταση του Ολυμπιακού για Κωστή δεν μας ικανοποίησε»

«Η πρόταση του Ολυμπιακού για Κωστή δεν μας ικανοποίησε»

Gazzetta team
«Η πρόταση του Ολυμπιακού για Κωστή δεν μας ικανοποίησε»

bet365

O A΄ αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε για το θέμα της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό που τελικά δεν προχώρησε.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0:

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σωματείο της Νέας Σαλαμίνας προσφέρουν κόπο και χρήματα και σε εθελοντική βάση. Όλοι γνωρίζουν πώς λειτουργούμε. Κάποιος έπρεπε να φταίξει και ο πιο κατάλληλος είναι αυτός που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του σωματείου. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν δυόμισι μήνες με εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έγινε και συνάντηση στην Αθήνα, έπεσαν απόψεις στο τραπέζι και φτάσαμε στο τελικό στάδιο που έπρεπε να καθοριστούν οι όροι. Όταν μπήκαμε σε αυτό το κομμάτι, υπήρχε διάσταση απόψεων. Διαφάνηκε ότι ήταν πολύ έντονη η πλευρά του Ολυμπιακού και δεν συζητούσε τους όρους. Κάποια πράγματα δεν τα ικανοποίησαν και εμείς ομόφωνα απορρίψαμε την πρόταση».

Γενικότερα για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Εμείς δεν θα μπούμε σε συμφωνία για να δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον».

Για τον Κωστή: «Είναι ένα παιδί, πλήρως συνειδητοποιημένο. Είναι ταπεινόφρων, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δουλεύει σκληρά και το μέλλον είναι μπροστά του. Αποφασίσαμε με τον ποδοσφαιριστή να μείνει ακόμα ένα χρόνο στη Νέα Σαλαμίνα και θα πάει μεταγραφή».

Για το ενδιαφέρον άλλων κυπριακών ομάδων και τα ποσά που ακούγονται: «Περίπου είναι τα ίδια. Σεβόμαστε τα θέλω του ποδοσφαιριστή. Η βολισκόπηση είναι άλλο πράγμα και η πρόταση άλλο. Εμείς έχουμε μόνο την πρόταση από τον Ολυμπιακό. Βολιδοσκοπήσεις, πολλές».

Για την πορεία της ομάδας: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε restart. Υπάρχει ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρουμε τα πάνω μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα