Ολυμπιακός: Πεντάρα στην Κ20 με χατ-τρικ Σουντανί, έπαιξαν οι νέοι!

Ολυμπιακός: Πεντάρα στην Κ20 με χατ-τρικ Σουντανί, έπαιξαν οι νέοι!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Πεντάρα στην Κ20 με χατ-τρικ Σουντανί, έπαιξαν οι νέοι!

bet365

To πρωί της Πέμπτης (5/9) ο Ολυμπιακός έδωσε φιλικό με την Κ20,με τους μεγάλους να επικρατούν 5-1 χάρη στο χατ τρικ του Σουντανί και τα γκολ των Μπα-Ραντζέλοβιτς. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ.

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, Πέδρο Μαρτίνς και Ρικάρντο Πέρες, είχαν την ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Οι «μεγάλοι» πήραν τη νίκη απέναντι στους «μικρούς» με 5-1, με τον Σουντανί να πετυχαίνει χατ τρικ και τους Μπα, Ραντζέλοβιτς να σκοράρουν επίσης. Για λογαριασμό της Κ19 μείωσε το σκορ ο Συρμής.

Από το φιλικό απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, πραγματοποίησαν οι Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα