Πρόεδρος Σπόρτινγκ: «Ικανοποιημένος με την συμφωνία για Ποντένσε»

Gazzetta team
Πρόεδρος Σπόρτινγκ: «Ικανοποιημένος με την συμφωνία για Ποντένσε»

bet365

Την ικανοποίησή του για τον συμβιβασμό που έγινε με τον Ολυμπιακό για την μετακίνηση του Ποντένσε στους Πειραιώτες εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαράντας.

Ο ισχυρός άνδρας των... λιονταριών της Πορτογαλίας με δηλώσεις του ανέφερε σχετικά: «Ήταν μια καλή απόφαση. Διότι τα 7 εκατ. ευρώ είναι δίκαιο ποσό για τον Ποντένσε στην αγορά. Ήμασταν σε μια δικαστική διαμάχη για την οποία ανεξάρτητα από το γεγονός ότι νομίζαμε πως θα νικήσουμε, κανείς δεν μας έδινε εγγυήσεις ότι θα γινόταν αυτό. Όπως και το τι ποσό θα παίρναμε, αλλά και το πότε θα το παίρναμε. Σε τρία, τέσσερα χρόνια; Είναι εύκολο να μιλάς σε ένα πάνελ, αλλά αυτός που πληρώνει τους λογαριασμούς κάθε μήνα είμαι εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα