Τα εισιτήρια του φιλικού της Ξάνθης με τη Δόξα

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του φιλικού της Ξάνθης με τη Δόξα

bet365

Την Κυριακή η Ξάνθη θα υποδεχθεί σε φιλικό αγώνα την Δόξα Δράμας και όπως ενημέρωσαν οι ακρίτες θα υπάρχει κοινή είσοδος 8 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Στον συγκεκριμένο αγώνα η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τη Θύρα Β1 με τις υπόλοιπες εισόδους να είναι κλειστές.

Γενική είσοδος έχει οριστεί στα 8 €.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 συνεχίζεται τόσο από τα γραφεία της ΠΑΕ που εδρεύουν στα Πηγάδια Ξάνθης, όσο κι από τα γραφεία της στην οδό Μιχαήλ Καραολή 41».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα