ΠΑΟΚ: Η διαχείριση μιας ιδιαίτερης περίπτωσης

ΠΑΟΚ: Η διαχείριση μιας ιδιαίτερης περίπτωσης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η διαχείριση μιας ιδιαίτερης περίπτωσης

bet365

Η περίπτωση του Δημήτρη Μελιόπουλου δεν πρόκειται να πάψει να απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, παρά τη διαφαινόμενη απόφαση του 19χρονου να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Μάριο Μπράνκο και ο Γιώργος Γεωργιάδης άκουσαν το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) τις θέσεις και τις απόψεις του Δημήτρη Μελιόπουλου, σε μια προσπάθεια να αντιληφθούν τι ακριβώς σκέφτεται αναφορικά με το μέλλον του.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, που όσοι τον γνωρίζουν από κοντά παραδέχονται ότι είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, εξέφρασε τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, δείχνοντας να μην είναι διατεθειμένος «να βάλει νερό στο κρασί του», άλλωστε αυτή την αρνητική στάση είχε από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε από την Ολλανδία στη Θεσσαλονίκη. Πριν από δύο μήνες ο Μελιόπουλος «κόπηκε» από το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ουσιαστικά αντιλήφθηκε ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Φερέιρα για το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, αυτό έφτανε για να… τον πάρει η κάτω βόλτα φτάνοντας στο σημείο να σκέφτεται να «κόψει» το ποδόσφαιρο.

Στις πολλές συζητήσεις και επαφές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια ομάδα της Superleague 1, προκειμένου να αγωνιστεί ως δανεικός, εμφανίστηκε να είναι αρνητικός, όπως και στην προοπτική της ένταξης του στην Κ19 για να παραμείνει ενεργός.

Οι παράγοντες του «Δικεφάλου» θα επιμείνουν πάνω στο θέμα της παρουσίας του στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, όπου ηλικιακά μπορεί να αγωνιστεί, καθώς θέλουν να μεταπείσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μη βάλει «τίτλους τέλους» στην καριέρα του.

Το ότι «κόπηκε» από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήταν ένα «εμπόδιο», αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, που κρίνεται ανέτοιμος για μια ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα