Οι επαφές του Χαριστέα και η τελική επιλογή του Άρη για προπονητή

Οι επαφές του Χαριστέα και η τελική επιλογή του Άρη για προπονητή

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι επαφές του Χαριστέα και η τελική επιλογή του Άρη για προπονητή

bet365

Το πλάνο των ανθρώπων του Άρη περιλαμβάνει την πρόσληψη προπονητή μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες ούτως ώστε να έχει στη διάθεσή του μια εβδομάδα για να δουλέψει με την ομάδα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το ιδανικό σενάριο για τους «κίτρινους» είναι η πρόσληψη ενός προπονητή με ισχυρή προσωπικότητα και ταυτοχρόνως, γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Είναι ένα ζήτημα με το οποίο ασχολείται τόσο ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος μάλιστα ήρθε σε επαφή με πρώην συναθλητές αλλά και προπονητές του για να συγκεντρώσει πληροφορίες για τους υποψήφιους, καθώς επίσης και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Δεδομένης και της πίεσης του χρόνου, οι δύο άνδρες είναι αναγκασμένοι να καταλήξουν αλλά και να προχωρήσουν στη σχετική πρόσληψη, έχοντας πλέον στα χέρια τους 2-3 περιπτώσεις προπονητών τις οποίες ξεχώρισαν μέσα από τις πληροφορίες που συνέλεξαν για τον τρόπο δουλειάς τους.

Η περίπτωση του Γκούτι

Ο 42χρονος Ισπανός σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2013 και κατευθείαν «απορροφήθηκε» στον οργανισμό της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς για μια πενταετία ήταν στα τμήματα υποδομής της «βασίλισσας». Πέρυσι, αποχώρησε και ανέλαβε θέση βοηθού προπονητή (του Σενός Γκιουνές) στην Μπεσικτάς, ωστόσο η συνεργασία του με την τουρκική ομάδα λύθηκε έπειτα από έναν χρόνο. Η περίπτωσή του προτάθηκε στον Άρη, εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα, αλλά δεν απασχολεί. Από τη μία πλευρά, δεν αμφισβητείται ότι διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, από την άλλη όμως είναι λογικό να αξιολογείται η έλλειψη εμπειρίας καθώς ουδέποτε υπήρξε πρώτος προπονητής σε επαγγελματική ομάδα.

Τέθηκε αλλά δεν απασχόλησε ο Βλάνταν Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανταποκρίνεται σε όλα τα κριτήρια που έθεσαν οι άνθρωποι του Άρη για τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη. Νεαρός, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, παρουσίασε έργο στο διάστημα της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ… ωστόσο, αυτά απέχει πολύ από τη φημολογία περί έναρξης συζητήσεων. Και αποτρεπτικός παράγοντας δεν είναι μόνο το συμβόλαιο του Ίβιτς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ή οι οικονομικές απαιτήσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα