Σκέψεις μονιμοποίησης του PAOK TV

Σκέψεις μονιμοποίησης του PAOK TV

Σταύρος Σουντουλίδης
Σκέψεις μονιμοποίησης του PAOK TV

bet365

To εγχείρημα του PAOK TV κρίνεται από τους παράγοντες των πρωταθλητών Ελλάδας επιτυχημένο γι’ αυτό και οι σκέψεις είναι προς την κατεύθυνση μονιμοποίησης της «ασπρόμαυρης» πλατφόρμας.

Οι τρεις ζωντανές μεταδόσεις των δύο αγώνων πρωταθλήματος (Παναιτωλικός, Πανιώνιος) και αυτό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας έμοιαζαν να λειτουργούν «δοκιμαστικά» για τη νέα μορφή (pay per view) που επιχειρεί να βάλει ο «Δικέφαλος» στην τηλεοπτική αγορά. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και όλα δείχνουν ότι και τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα μεταδοθούν από το PAOK TV.

H τελική απόφαση ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, αφού πρώτα ενημερωθεί αναλυτικά για τα αποτελέσματα του εγχειρήματος (σύμφωνα με το mediaday.gr τα έσοδα από συνδρομές ξεπέρασαν τις 700.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από την παραχώρηση των τρίλεπτων στιγμιότυπων και τις χορηγίες), αλλά και τα δεδομένα στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που εδώ και καιρό παραμένουν στάσιμα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το παραμικρό σημείο επαφής με το συνδρομητικό κανάλι της NOVΑ, ενώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που ήθελαν τους ανθρώπους του να έχουν επαφές με κυβερνητικά στελέχη για να συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα της ΕΡΤ, είναι αναληθή καθώς δεν υπήρξε ποτέ κάποια επαφή και ειδικά για το θέμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Στη Μικράς Ασίας πέραν από την εφαρμογή για τις smart TV ετοιμάζουν ετήσιες συνδρομές που θα μειώσουν το συνολικό κόστος για κάθε φίλαθλο, αλλά και διάφορα πακέτα που θα αφορούν τα μαγαζιά εστίασης και χώρων όπου προβάλλονται οι αγώνες του «Δικεφάλου» μέσα από το PAOK TV.

Όλα αυτά θα αναλυθούν και θα συζητηθούν μέσα στις επόμενες μέρες όταν και αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για το (τηλεοπτικό) μέλλον των νταμπλούχων Ελλάδας και θα υπάρξουν οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα